Padesát odstínů černé

(Fifty Shades of Black)
Padesát odstínů černé

Informace o akci a jejím konání

Uvedená výše vstupného platí pro nákup online. Každá vstupenka koupená na pokladně bude navýšená o 10 Kč.

Parodie na 50 odstínů šedi

Držte si kalhotky i bránice, do kin přichází dráždivá a na padesát způsobů šťavnatá parodie „Padesát odstínů černé“. Stejně jako šedé bestsellery přináší některá šokující odhalení a hned tím prvním je, že erotický hit a drzá poťouchlá komedie jdou nehorázně dobře dohromady! Emotivně vypjatá a děsně vážná romance si pořádný výprask hrubozrnou a přímou legrací prostě zaslouží. Cílem proto tentokrát nebudou erotogenní zóny a odvážné představy, ale především centra smíchu. Co kdyby byl Christian spíše Black než Grey, prachy získal dost pochybným způsobem a v posteli by byl úplně marný? A kdo si dovolí udělat nehoráznou legraci z jednoho z nevětších filmových hitů roku? Komik a věčný srandista Marlon Wayans, který má na svědomí populární sérii parodií Scary Movie a Pár nenormálních aktivit.

Sranda musí být, a snad úsměv divákům nezatuhne ani ve chvíli, kdy se hrdince dostane tvrdé lekce bejčákem pojmenovaným Nespoutaný Django. Právě název stěžejní erotické pomůcky napovídá, že u Padesáti odstínů šedi filmové srandičky zdaleka nekončí. Marlon Wayans a jeho dlouholetý parťák Rick Alvarez si berou na paškál i další hity napříč celým barevným spektrem. Hlavní hrdina si například projde traumatickým zážitkem á la Bez kalhot XXL. Zdivočelá fanynka jeho striptýzové show je tak těžká váha, že by to neudržel ani samotný Channing Tatum. Podobně těžká váha bude i nejslavnější zadek světa Kim Kardashian a její slavné fotky se šampusem.

Osudovou dívku si zahrála Kali Hawk (Ženy sobě), pana Blacka si střihnul Marlon Wayans, v jedné z vedlejších rolích nechybí známá komediální tvář Mike Epps. Velkou zvědavost budí ohlášená účast Jane Seymour. A s ohledem na parodovaný žánr pak mužská představivost spekuluje o tom, jakou míru oblečení bude nestárnoucí šťabajzna doktorka Quinnová a jedna z BondGirl ( Žít a nechat zemřít ) v „Černých odstínech“ mít.

„Pustil jsem si Padesát odstínů šedi, díval se na jednu scénu za druhou a okamžitě mi naskakovaly jejich legrační variace. A než jsem se pořádně rozhlédl, scénář plný vtípků byl hotový,“ popisuje jednoduchý recept tvůrce mnoha parodií Marlon Wayans.

Délka akce: 87 minut
Rok výroby: 2015
Země původu: USA
Žánr: komedie

Datum lokální premiéry: 28. leden 2016

Režie

  • Michael Tiddes

Scénář

  • Rick Alvarez, Marlon Wayans

Hrají

  • Jane Seymour
  • Marlon Wayans
  • Mike Epps, Kali Hawk